• Zpravodajství
  • Živě
  • Slow
  • Pořady
  • Rozstřel
  • iDNES KINO

  • Sdílet video

    Koláč s lososem. Rychlá delikatesa hodna Michelina

    Pátý díl ze seriálu Tvoříme příběh pečiva. V receptu je hlavní ingrediencí polohrubá mouka Penam, ze které si uděláme opravdovou delikatesu, rychlý koláč s lososem.

    Lososový quiche se špenátem

    250g polohrubá mouka

    210g máslo

    0,5l smetana 33%

    8ks vejce

    špenát čerstvý 50g

    Z mouky a másla uděláme těsto, které dáme do formy, smetanu a vejce promícháme a přidáme lososa i špenát. Nalijeme vše na těsto a dáme péct cca na 135 stupňů 45 minut.

    Dobrou chuť vám přeje

    Penam

    Další videa